Η Χρυσή Αυγή ήδη εκμεταλλεύεται τις δηλώσεις της Δημουλά για την προπαγάνδα της

Η Χρυσή Αυγή ήδη εκμεταλλεύεται τις δηλώσεις της Δημουλά για την προπαγάνδα της Facebook Twitter
8

Τα σχόλια της Κικής Δημουλά όπως μεταφέρθηκαν από την Άννα Δαμιανίδη στην Εφημερίδα των Συντακτών έφτασαν στα αυτιά της Χ.Α. - και απ' ό,τι φαίνεται την χαροποίησαν πολύ...

Στην επίσημη σελίδα του, το κόμμα εκμεταλλεύεται τα σχόλια της Δημουλά που ήρθαν ως βούτυρο στο ψωμί του, και την φέρει να αντιτίθεται στον αντιρατσιστικό νόμο (που δεν είχε καν δημοσιοποιηθεί όταν έγιναν οι δηλώσεις). 

Γι' αυτό άλλωστε είναι απαραίτητη η προσοχή στις δημόσιες δηλώσεις: πολλές και διάφορες πλευρές είναι έτοιμες να παρερμηνεύσουν ή να αξιολογήσουν διαφορετικά αυτά που λέμε. 

Η προοδευτική Κική Δημουλά απαντά στον "αντιρατσιστικό νόμο":"Δεν αντέχω άλλο τους μετανάστες!"

είναι ο τίτλος της Χρυσής Αυγής, και ο υπότιτλος:


Η συγκεκριμένη ποιήτρια, μπορεί να ανήκει στον προοδευτικό χώρο, διαθέτει όμως μία ειδοποιό διαφορά από το συνάφι των Καμίνηδων και των λοιπών επαγγελματιών αντιρατσιστών. Δε μένει στην Εκάλη, αλλά στην Κυψέλη...

(στη συνέχεια παραθέτουν το απόσπασμα από την Εφημερίδα των Συντακτών).

Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις της πριν από λίγες ώρες η Δημουλά είπε εκτός των άλλων:

"Τη Χρυσή Αυγή θα ήθελα να τη σκοτώσω γιατί σκοτώνει αυτούς τους ανθρώπους. Ειλικρινά σας λέω με πιάνει ρίγος που τη βλέπω. Εκεί ναι, θα μπορούσα να τους πυροβολήσω που επιτίθενται σε φτωχούς κακομοίρηδες. Άκουσα για το επιλεκτικό συσσίτιο. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Και λένε ότι είμαι εγώ ρατσίστρια;"

(Διαβάστε: Η απρόσμενη υποστήριξη στην Κική Δημουλά - και η απάντηση της ποιήτριας)

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ