Τρίτη του Πάσχα: Συννεφιά, τοπικές βροχές, ζέστη

Τρίτη του Πάσχα: Συννεφιά, τοπικές βροχές, ζέστη Facebook Twitter
0

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου της Στερεάς και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2013. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. 

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο οι μέγιστες στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη θα φτάσουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο. 

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Σαρωνικό μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. 

Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM