Ήταν έγκλειστες στο σπίτι για 22 χρόνια

Ήταν έγκλειστες στο σπίτι για 22 χρόνια Facebook Twitter
4

Δύο γυναίκες ζούσαν κλεισμένες σε σπίτι στο Ρέθυμνο και η μία από αυτές, είχε να δει το φως του ήλιου για 22 χρόνια. Την καταγγελία δημοσιοποίησε, σύμφωνα με το flashnews.gr, στο Ράδιο Κρήτη η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλάκη, σε μια υπόθεση που θυμίζει Κωσταλέξι.


Πρόκειται για μια 40χρονη και την μικρότερη αδερφή της, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι δύο γυναίκες ήταν κλεισμένες σε σπίτι στο Ρέθυμνο από τον ίδιο τους τον πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν, δεν τις είχε απλώς ,κλειδωμένες αλλά υπό καθεστώς τρόμου. 

Tις τελευταίες ημέρες όμως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να φύγουν για το Ηράκλειο και η υπόθεση έφτασε στον εισαγγελέα που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ζήτησε να συλληφθεί ο πατέρας, κάτι που δεν έγινε άμεσα.

Σήμερα, μετά τη διάσταση που πήρε η υπόθεση, ο πατέρας συνελήφθη, ενώ οι γυναίκες βρίσκονται ακόμα στο Ηράκλειο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ελλάδα / «Γνώριζαν»: Ο Βαγγέλης Βλάχος στη δίκη των Τεμπών – Από τα σχέδια για διακοπές στο λευκό κλειστό φέρετρο του αδελφού του

Οι προειδοποιήσεις ασφαλείας, η αλλοίωση του χώρου και η θέση του Βαγγέλη Βλάχου για την πυρόσφαιρα, στην κατάθεσή του στη δίκη των Τεμπών
THE LIFO TEAM
ΜΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ

Ελλάδα / ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: «Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες» – Τα ταξίδια πολυτελείας και οι σουίτες του ιδρυτή Φιρινίδη

Οι συνομιλίες που αποδίδονται στον επικεφαλής της οργάνωσης και τη σύντροφό του, οι αναρτήσεις από ταξίδια και η έρευνα για τη διαχείριση των δωρεών
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια