Απόπειρα αυτοκτονίας από δύο απεργούς πείνας στην Αμυγδαλέζα

Απόπειρα αυτοκτονίας από δύο απεργούς πείνας στην Αμυγδαλέζα Facebook Twitter
9

Δύο απεργοί πείνας, αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν σήμερα στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας. Ο ένας έκοψε το λαιμό του με τζάμι από σπασμένο παράθυρο ενώ ο δεύτερος ήπιε ένα μπουκάλι σαμπουάν, σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ.

Κοινότητες μεταναστών συγκρότησαν επιτροπή αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και καλούν τα συνδικάτα, την ΕΙΝΑΠ, τους δικηγορικούς συλλόγους, τους βουλευτές, τους Δημάρχους, την Διεθνή Αμνηστία, τις επιτροπές στήριξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων να κινητοποιηθούν άμεσα και να συμπαρασταθούν.

Η επιτροπή δήλωσε την στήριξη της στο αίτημα των απεργών πείνας: «Ελευθερία τώρα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο στους πρόσφυγες».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM