Προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο

Προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο Facebook Twitter
0

Χωρίς ρεύμα έμειναν την Πέμπτη λόγω της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας.

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Πεντέλη, τα Βριλήσσια, σε μεγάλο τμήμα της Παλλήνης, την Αγία Παρασκευή, το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα, τον Γέρακα, την Κάτω Κηφισιά, το Καπανδρίτι και τον Άγιο Στέφανο.

Οι περισσότερες διακοπές σημειώθηκαν μετά από πτώση δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ.

Όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ τα βόρεια προάστια της Αθήνας επηρεάστηκαν από τη βλάβη που σημειώθηκε στην Παλλήνη, η οποία όμως σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ έχει αποκατασταθεί. Στις περιοχές που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα περιλαμβάνονται ο Άγιος Στέφανος, η Κηφισιά, το Χαλάνδρι.

Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές», και στον Βασίλη Αδαμόπουλο, τα προβλήματα σήμερα Παρασκευή, σε σύγκριση με την χθεσινή ημέρα, είναι λιγότερα. Από το πρωί της Παρασκευής προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν στις εξής περιοχές: Μαρούσι, Αγία Παρασκευή και Αγιο Στέφανο.

«Δίνουμε μάχη με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες», υπογραμμίζει ο Κώστας Μανιάτης, τονίζοντας, για ακόμη μια φορά, τις ελλείψεις τεχνικού προσωπικού.

Οι διακοπές ρεύματος στα βόρεια προάστια προκαλούνται από δέντρα που πέφτουν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποκατάσταση των βλαβών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Για ποιο λόγο πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τη ΝΔ

Ελλάδα / Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Θεωρείτε ασήμαντη την πρωτοβουλία 1,5 εκατ. πολιτών και δεν την αναφέρατε;

«Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;» ρωτά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» και σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ πληρώνονται από τους φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ
NEWSROOM