Εντείνει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Εντείνει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ - ΟΤΑ Facebook Twitter
0

Με αναστολή της λειτουργίας των Γραφείων Προσωπικού στους δήμους ξεκινά από σήμερα κινητοποιήσεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να μην αποσταλούν καταστάσεις και στοιχεία που αφορούν τη σύνθεση του προσωπικού. Στόχος να μην επιτευχθεί η υπαγωγή σε διαθεσιμότητα-μετάθεση ή απόλυση υπαλλήλων, από φέτος και μέχρι το 2016.


Τον στόχο αυτό συμμερίζονται και οι δήμαρχοι, όπως διαπιστώθηκε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήδη έχει καταρτίσει καταλόγους των εργαζομένων στο Δημόσιο.


Παράλληλα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματισθεί γι' αυτή την εβδομάδα. Αύριο θα πάρει μέρος στην πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το τέλος του ωραρίου.


Την Τετάρτη θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση και την πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕκαι της ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Την Πέμπτη θα συμμετάσχει στην τρίωρη στάση εργασίας, από τις 8 το πρωί έως τις 11, των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης και στη συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί η 3η Ελληνογερμανική συνέλευση των δημάρχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM