Διήμερο απεργιών και συγκεντρώσεων

Διήμερο απεργιών και συγκεντρώσεων Facebook Twitter
0

Με συγκεντρώσεις και πορείες συμμετέχουν πολλοί κλάδοι εργαζομένων στην 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, κατά του πακέτου των μέτρων.  

48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που καλεί σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Υπάρχει κίνδυνος και διακοπών ρεύματος.

Το μετρό θα παραμείνει κλειστό σήμερα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Xωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τρόλει σήμερα και αύριο.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και την Τρίτη ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, λόγω 48ωρης απεργίας των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ.

Τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν από τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία.

Τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες συνεχίζουν οι ιδιοκτήτες ταξί.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν, τα δημόσια νοσοκομεία, τα θεραπευτήρια και το ΕΚΑΒ. Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια σήμερα  Τρίτη και την Τετάρτη.

Τη συμμετοχή τους στην 48ωρη απεργία αποφάσισαν και οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι δικαστικοί αφού οι συνεδριάσεις τους γίνονται μέχρι τις 10 π.μ.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη και Τετάρτη,

Σήμερα, θα κλείσει ο ελληνικός εναέριος χώρος, από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι λόγω στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Για σήμερα Τρίτη έχουν εξαγγελθεί δύο συλλαλητήρια. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως. Μισή ώρα νωρίτερα, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματισθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Αύριο Τετάρτη η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα και την ίδια ώρα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Για σήμερα Τρίτη, λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM