Προπηλακισμούς από συγγενείς του Παναγιώτη Κουρουμπλή δέχτηκε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Πλατείας όταν έκανε κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και παλιότερα του ΠΑΣΟΚ.

 

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος στο Αγρίνιο, ο κ. Σουλιώτης είπε για τον κ. Κουρουμπλή «ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού». Δημιουργήθηκαν αντιδράσεις στο ακροατήριο και όταν κάποιος φώναξε ότι ο Κουρουμπλής έχει πάρει 55 χιλιάδες ψήφους, ο Σουλιώτης  του απάντησε να σκεφτεί πόσους αριστερούς έδιωξε «τα πράγματα έχουν δυο όψεις. Δεν έχουν τι πήραμε, έχουν και τι χάσαμε. Λέτε πόσες χιλιάδες ψήφους πήρε. Βέβαια με τέτοιο μηχανισμό και με τέτοιο ρουσφέτι τι θα έκανε ο άνθρωπος».

 

Συγγενείς και φίλοι του βουλευτή ζήτησαν σύμφωνα με agrinionet, από τον πρόεδρο να αφαιρέσει το λόγο από  τον ομιλητή . όταν ο κ. Σουλιώτης βγήκε από την αίθουσα δέχτηκε προπηλακισμούς από την αδελφό και τον ανιψιό του Κουρουμπλή.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr