Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ στη Αθήνα - BINTEO

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ στη Αθήνα - BINTEO Facebook Twitter
Eurokinissi (φώτο αρχείου)
0

Νέα επίθεση πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 06.05 το πρωί της Δευτέρας, όταν μία ομάδα περίπου δέκα ατόμων πλησίασε το κτίριο της πρεσβείας, πέταξε μπογιές και κατόπιν τράπηκε σε φυγή.

Σε ανάρτηση στο Indymedia τονίζεται: «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους. Σε έναν λαό που δεκαετίες τώρα πέφτει θύμα μιας πολλαπλής καταπίεσης. Στη πραγματικότητα οι Παλαιστίνιοι πιέζονται με κάθε μέσο να φύγουν από τη γη που ζουν. Πρόκειται για μια εθνοκάθαρση χαμηλής έντασης με ορίζοντα δεκαετιών. Το ερώτημα που θέτει ο Παλαιστινιακός αγώνας είναι αυτό που προηγείται όλων των άλλων σχετικά με τη φύση, για παράδειγμα, μιας Παλαιστινικής ανεξαρτησίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης ενός κόσμου στον τόπο που γεννήθηκε.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΑ

Ελλάδα / Αγρότες: Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Μπλόκα σε εθνικές οδούς, τελωνεία, λιμάνια

Κτηνοτρόφοι στη Λάρισα πέταξαν γάλα, σιτάρι και σανό στην κεντρική πλατεία - «Τελωνεία και λιμάνια δεν μπορούν να καταλαμβάνονται από κανέναν» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM