Ο "υπερβάλλων ζήλος" του ΜΑΤατζή

Ο "υπερβάλλων ζήλος" του ΜΑΤατζή Facebook Twitter
7

Έντονα σχολιάζεται στο διαδίκτυο φωτογραφία από τα χθεσινά επεισόδια στο Πεντάγωνο, που δείχνει άνδρα των ΜΑΤ να χτυπά πισώπλατα και με την ανάποδη πλευρά του κλομπ διαδηλωτή, χτύπημα που δημιουργεί πολύ μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία αυτού που το δέχεται.

Υπενθυμίζεται ότι χτύπημα με την ανάποδη πλευρά του κλομπ είχε δεχτεί στο κεφάλι  σε παλαιότερες κινητοποιήσεις, ενώ απλώς έκανε τη δουλειά του, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος, ο οποίος είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Για τον υπερβαλλοντα ζηλο διαφορων "διαδηλωτων" δεν μιλαει κανενας..δεν υποστηριζω την τακτικη μερικων αστυνομικων,αλλα καλο ειναι να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα
Φιλε εισαι φοβερα λαθος!!!! Εξισωνεις τη βια που ασκειται απο καποιον πολιτη, παρανομα βεβαιως, με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ βια που ασκει ο ΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ???? εισαι καλα???? Τι ειναι ? αντιποινα? ο αστυνομικος γινεται δικαστης και τιμωρος? Αν δεν μπορει να φερθει επαγγελματικα , υπευθυνα , και συμφωνα με τον ΟΡΚΟ του για τηρηση των νομων, δεν κανει για την ααστυνομια. Αυτα τα βλεπουμε σε υπαναπτυκτα κρατη εκτος ευρωπης. Εκει θελεις να καταληξουμε ! Ελεος!
Μπράβο Θεόφιλε για την υπενθύμιση, γιατί κάποιοι άλλοι τήνουν να "ξεχνάνε" ότι αυτή η τακτική είναι παλιά και επαναλαμβανόμενη και προσπαθούν να την περάσουν σαν ένα ακόμη "μεμονωμένο περιστατικό" TM (trademark)