Δήλωση του Λ. Μπόμπολα για τη δίωξη που του ασκήθηκε σήμερα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας

Δήλωση του Λ. Μπόμπολα για τη δίωξη που του ασκήθηκε σήμερα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας Facebook Twitter
0

Αναφορικά με τη δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα και σε βάρος ακόμα δύο προσώπων που συνδέονται με την εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ (ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 90%) ο κ. Λ. Μπόμπολας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Πληροφορήθηκα δια του Τύπου, την άσκηση ποινικής δίωξης η οποία αποτελεί μια αναμενόμενη εξέλιξη σύμφωνα με την ποινική δικονομία, για υπόθεση που σχετίζεται με παλαιότερο αίτημα των Κυπριακών Αρχών προς την Ελλάδα για την παράδοσή μου στο πλαίσιο της διενεργούμενης τότε ανακρίσεως στην Κύπρο. Το αίτημα, ως γνωστόν, απορρίφθηκε με απόφαση του Εφετείου Αθηνών.


Έχω εκθέσει τις απόψεις μου για την υπόθεση αυτή στις αρμόδιες Ελληνικές Δικαστικές Αρχές και εναντίον μου μέχρι σήμερα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για οποιοδήποτε αδίκημα.


Είναι αυτονόητο ότι είμαι στην διάθεση των Ελληνικών Αρχών στο έργο των οποίων ευχαρίστως θα συμβάλω.


Με την παρούσα, δηλώνω απερίφραστα ότι δεν έχω διαπράξει οιαδήποτε αξιόποινη πράξη και πασίδηλα εκφράζω την ισχυρή πεποίθησή μου, ότι τούτο θα αποδειχθεί και από τη σχετική ακροαματική διαδικασία, έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και στην ανεξάρτητη και αμερόληπτη Ελληνική Δικαιοσύνη.


Τέλος επισημαίνω πως η εταιρεία έχει ενισχύσει τα μέτρα πρόληψης και συμμόρφωσης, ώστε να εξασφαλίσει την πλήρη και καθολική συμμόρφωση με τις εταιρικές αρχές όλων, από τα ανώτατα στελέχη της διοίκησης μέχρι τον τελευταίο συνεργάτη.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM