Για τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Μαυραγάνη, το να περιμένουν οι πολίτες στις ουρές για να εκδώσουν το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν έχει... νόημα. Τους προέτρεψε, δε, να μην το κάνουν, καθώς θα υπάρξει παράταση. 

 

«Μην κάθεστε στις ουρές, λογικοί άνθρωποι είμαστε, αν χρειαστεί θα δοθεί παράταση», δήλωσε σήμερα (31/10) ο υφυπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1.


Ο υφυπουργός Μεταφορών εξήγησε ότι για την ανανέωση της κάρτας οι πολίτες μπορούν να καταθέσουν τα στοιχεία με το φάκελό και να λάβουν την κάρτα τους στην πόρτα του σπιτιού τους με το ταχυδρομείο.

 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα δοθεί και νέα παράταση αν χρειασθεί πέραν τις 5 Νοεμβρίου για όσους πολίτες λήγουν οι κάρτες τους και επιλέγουν να ανανεώνουν από τον γκισέ και ως τις 15 για όσους επιλέγουν τη διαδικασία του φακέλου.


Επιπλέον υπάρχει η λύση της μη προσωποποιημένης κάρτας που μπορεί να επαναφορτιστεί με 2 ευρώ καθώς και το επαναφορτιζόμενο εισιτήριο των 5 ευρώ. Η μη προσωποποιημένη κάρτα μπορεί να βγει από το oasa.gr ή από το αυτόματο μηχάνημα.


Επίσης, ο κ. Μαυραγάνης τόνισε ότι έχει δοθεί εντολή να εκδοθούν και τα μοναδιαία εισιτήρια που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

 

Τέλος, τόνισε ότι τα παλιά εισιτήρια θα ακυρώνονται και μετά τις 5 Νοεμβρίου, ενώ για όσα δεν έχουν ακυρωθεί ο ΟΑΣΑ θα λάβει απόφαση σε λίγες μέρες για ανταλλαγή των χάρτινων εισιτηρίων.

 

Πληροφορίες από ΑΝΤ1

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr