Μπαρ στο Κολωνάκι έκανε πάρτι με κλεμμένο ρεύμα

Μπαρ στο Κολωνάκι έκανε πάρτι με κλεμμένο ρεύμα Facebook Twitter
0

Μπαρ στο Κολωνάκι έκανε πάρτι τα Σαββατοκύριακα με κλεμμένο ρεύμα, με την βοήθεια συνεργατών της ΔΕΗ, όπως αποκάλυψαν οι έλεγχοι των αρχών.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η επανασύνδεση του ρεύματος, στοίχιζε στον ιδιοκτήτη του μπαρ, στο οποίο είχε διακοπεί η παροχή λόγω χρεών, 800 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά πήγαιναν στο συνεργάτη της ΔΕΗ και σε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, που είναι θυγατρική της εταιρείας. Το καθήκον των δυο ήταν να επανασυνδέουν την Παρασκευή το ρεύμα και να το ξανακόβουν τη Δευτέρα. 

Η πρόταση έγινε από τον εργολάβο-συνεργάτη της ΔΕΗ, ο οποίος κάθε φορά που ο ιδιοκτήτης του έλεγε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η παρανομία, τον προειδοποιούσε για τους κινδύνους, κρατώντας τον στην ουσία όμηρο.

Τελικά ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το γεγονός και τον ιδιώτη ηλεκτρολόγο, ο οποίος όταν κλήθηκε σε ανάκριση, αποκάλυψε στην αστυνομία και τον συνεργό του, που όπως είπε είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ.

 Η υπόθεση είχε προγραμματιστεί να δικαστεί τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αλλά αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων. Η πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ με την οποία συνομίλησε η «Κ» διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για υπάλληλο, αλλά πιθανόν για υπάλληλο κάποιου εργολάβου της εταιρείας, που, όπως τονίζουν, δεν μπορούν να ελέγξουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM