Μπαρ στο Κολωνάκι έκανε πάρτι τα Σαββατοκύριακα με κλεμμένο ρεύμα, με την βοήθεια συνεργατών της ΔΕΗ, όπως αποκάλυψαν οι έλεγχοι των αρχών.

 

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η επανασύνδεση του ρεύματος, στοίχιζε στον ιδιοκτήτη του μπαρ, στο οποίο είχε διακοπεί η παροχή λόγω χρεών, 800 ευρώ.

 

Τα χρήματα αυτά πήγαιναν στο συνεργάτη της ΔΕΗ και σε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, που είναι θυγατρική της εταιρείας. Το καθήκον των δυο ήταν να επανασυνδέουν την Παρασκευή το ρεύμα και να το ξανακόβουν τη Δευτέρα. 

 

Η πρόταση έγινε από τον εργολάβο-συνεργάτη της ΔΕΗ, ο οποίος κάθε φορά που ο ιδιοκτήτης του έλεγε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η παρανομία, τον προειδοποιούσε για τους κινδύνους, κρατώντας τον στην ουσία όμηρο.

 

Τελικά ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το γεγονός και τον ιδιώτη ηλεκτρολόγο, ο οποίος όταν κλήθηκε σε ανάκριση, αποκάλυψε στην αστυνομία και τον συνεργό του, που όπως είπε είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ.

 

 Η υπόθεση είχε προγραμματιστεί να δικαστεί τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αλλά αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων. Η πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ με την οποία συνομίλησε η «Κ» διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για υπάλληλο, αλλά πιθανόν για υπάλληλο κάποιου εργολάβου της εταιρείας, που, όπως τονίζουν, δεν μπορούν να ελέγξουν.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr