Συνελήφθη 25χρονος «δράκος» που είχε επιτεθεί σε 15 γυναίκες στα Ιωάννινα

Συνελήφθη 25χρονος «δράκος» που είχε επιτεθεί σε 15 γυναίκες στα Ιωάννινα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα 25χρονος που είχε σπείρει τον τρόμο σε γυναίκες, τους τελευταίους μήνες στα Γιάννενα.

Οι καταγγελίες που είχαν γίνει σήμαναν  συναγερμό στην Αστυνομία η οποία μετά από έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του δράστη.

Όπως διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος εντόπιζε, κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε πεζός, τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν και τους επιτίθονταν.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση καθώς και για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM