Φυλάκιση 4 ετών στην Αρετή Τσοχατζοπούλου για χρέη προς το Δημόσιο

Φυλάκιση 4 ετών στην Αρετή Τσοχατζοπούλου για χρέη προς το Δημόσιο Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0

Ένοχη από το Θ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για χρέη προς το Δημόσιο κρίθηκε η Αρετή Τζοχαντοζοπούλου, κόρη του πρώην Υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καθώς  έχει συνολικές οφειλές προς το Δημόσιο που υπερβαίνουν τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Για τις οφειλές αυτές δεν έχει υπάρξει κάποια ρύθμιση ούτε έχει καταβληθεί μέρος του ποσού.

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και η υπόθεση εκδικάστηκε ερήμην της.

Το δικαστήριο έκρινε πως θα πρέπει να της χορηγηθεί αναστολή έως την έφεση, ενώ η ποινή αποφασίστηκε να είναι εξαγοράσιμη, μετατρέποντάς τη κατά 10 ευρώ ανά ημέρα.

Ωστόσο ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε στη εισήγησή του την ενοχή της και την καταδίκη της σε ποινή φυλάκιση πέντε ετών, χωρίς τη δυνατότητα εξαγοράς ή αναστολής.

Υπενθυμίζεται πως η Αρετή Τσοχατζοπούλου  έχει εμπλακεί στην υπόθεση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και είχε φυλακιστεί για περίπου 2,5 χρόνια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM