ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Δύο ακόμη πεζόδρομοι παραδίνονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας

Δύο ακόμη πεζόδρομοι παραδίνονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Δύο ακόμη δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας δίνονται σήμερα στην κυκλοφορία ως πεζόδρομοι, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβάθμιση του κέντρου.

Πρόκειται για τις οδούς Αβραμιώτου και Καρόρη. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί οκτώ δρόμοι ως πεζόδρομοι, καθώς ο  Δήμος Αθηναίων αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι έχει ως στόχο να μετατρέψει το εμπορικό τρίγωνο σε πρότυπο, εφαρμόζοντας κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι. 

Οι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν ότι από την Τετάρτη δεν θα μπορούν να στρίβουν από την οδό Βορέου δεξιά προς την οδό Καρόρη και από την οδό Αγίας Ειρήνης δεξιά προς την οδό Αβραμιώτου.

Η αποκατάσταση του εμπορικού τριγώνου από τον δήμο Αθηναίων έχει ως αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ελλάδα
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Ελλάδα / Κλείνουν οι δρόμοι στην Αθήνα λόγω Μαραθωνίου και άλλων αγώνων δρόμου από την Πέμπτη έως τη Δευτέρα

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου - Αναμένεται κυκλοφοριακό πρόβλημα
THE LIFO TEAM