Επίθεση στον Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς και έναν λιμενικό.

Επίθεση στον Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς και έναν λιμενικό. Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς Γεράσιμος Βαγιωνίτης και ένας λιμενικός, δέχτηκαν επίθεση από πέντε αγνώστους στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην περιοχή διεξαγόταν ανέλκυση πλωτής εξέδρας, παρουσία δύο λιμενικών, που χρησιμοποιείτο για την πρόσδεση σκαφών. Η εξέδρα βρίσκονταν στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα και εγκυμονούσε κινδύνους για τα διερχόμενα σκάφη.

Στο σημείο έφθασε φουσκωτό σκάφος με πέντε επιβαίνοντες, οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους παρευρισκόμενους. Δύο από αυτούς επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο του νησιού, τον οποίο χτύπησαν και τραυμάτισαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι, ενώ στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας λιμενικός. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Ο αντιδήμαρχος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε, ενώ ο λιμενικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα πέντε άτομα μετά το επεισόδιο διέφυγαν και οι δύο από αυτούς αναζητούνται κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ