Ψευδής και παραπλανητικός είναι ο διαγωνισμός που ισχυρίζεται πως η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια, όπως ανακοινωσε σήμερα η εταιρία.

 

Από χθες διακινούνται στα social media σειρά δημοσιευμάτων για διαγωνισμό - απάτη που εμφανίζεται να προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο όνομα της Aegean.

 

Τα ποστ έχουν κυριολεκτικά γεμίσει το Facebook καθώς πολλοί χρήστες την «πατάνε» και τα κάνουν share πιστεύοντας πως κερδίζουν εισιτήρια.

 

Η μορφή τους είναι αυτή:

 

 

 

H ανακοίνωση της Aegean

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

 

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.


Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.


Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/?fref=ts , στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/.