Χανιά: 14χρονος έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ

Χανιά: 14χρονος έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ένας έφηβος έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος, σε οικοδομή πολυκατοικίας.


Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, ο 14χρονος έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ, που βρίσκεται υπό ανέγερση στην οικοδομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε από ύψος περίπου 9 μέτρων.


Ο έφηβος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM