Πωλούσαν ηρωίνη και LSD μέσω αγγελιών στο ίντερνετ

Πωλούσαν ηρωίνη και LSD μέσω αγγελιών στο ίντερνετ Facebook Twitter
0

Υπόθεση παράνομης διακίνησης ναρκωτικών μέσω διαδικτύου έλυσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι δράστες ανέβαζαν αγγελίες στο διαδίκτυο και μάλιστα σε ιστοσελίδες αγοραπωλησιών και πωλούσαν από φάρμακα άγνωστης προέλευσης μέχρι όλων των ειδών τα ναρκωτικά. 


Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από καταγγελία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, σχετικά με ύπαρξη αγγελιών σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στις οποίες πωλούνταν πλήθος ναρκωτικών ουσιών και άλλα απαγορευμένα προϊόντα. 


Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στην επίμαχη ιστοσελίδα υπήρχαν συνολικά έξι αγγελίες πώλησης παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων άγνωστης προέλευσης, καθώς και ναρκωτικών όπως ηρωίνη, κάνναβη, MDMA, LSD. 


Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «κατέβασαν» τις επίμαχες αναρτήσεις και «εντοπίστηκαν» ψηφιακά οι δράστες καθώς προέκυψε η εμπλοκή τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων από το εξωτερικό, και για τη εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς τους απεστάλη σχετικό αίτημα προς τις αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ