Φωτιά σε δασική έκταση στις Σπέτσες και στην Πύλο

Φωτιά σε δασική έκταση στις Σπέτσες και στην Πύλο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Σπετσών. Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα καθώς και ένα ελικόπτερο.

 Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο και στην περιοχή Σωληνάρι Πύλου

Σήμερα, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Ευβοίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Λακωνίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Κυκλάδων και για τα νησιά της Σκύρου, Χίου, Λέσβου, Λήμνου, Σαμοθράκης και Κυθήρων. Παράλληλα, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (Δείκτης 3) προβλέπεται και για τους νομούς Έβρου, Δωδεκανήσου, Σάμου, Ικαρία, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Μαγνησίας, Χαλκιδικής, καθώς και για τα νησιά Κρήτη, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Λευκάδα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM