Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε βούτυρο ακατάλληλο για κατανάλωση

Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε βούτυρο ακατάλληλο για κατανάλωση Facebook Twitter
0

Συσκευασία νοθευμένου βουτύρου αγελάδος για ζαχαροπλαστική και μαγειρική χρήση ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.


Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γ.Χ.Κ., κατά την διενέργεια ελέγχων, διαπίστωσε ότι το προϊόν με εμπορική επωνυμία «economy βούτυρο αγελάδος για ζαχαροπλαστική & μαγειρική χρήση», συσκευασίας 500 γραμμαρίων, με αρ. παρτίδας LOT 310317 και ημερομηνία λήξης 31/03/2018 βρέθηκε μη κανονικό-νοθευμένο με φυτική λιπαρή ύλη.

Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε βούτυρο ακατάλληλο για κατανάλωση Facebook Twitter


Το συγκεκριμένο προϊόν συσκευάζεται για λογαριασμό της επιχείρησης «MARKET IN AEBE» από την επιχείρηση «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ», Βιοτεχνία νωπών βουτύρων, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 88, Βοτανικός - Αττικής.


Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM