Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν 44 κιλά κάνναβης

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν 44 κιλά κάνναβης Facebook Twitter
0

Περίπου 44 κιλά κάνναβης θα μετέφεραν στην Ηλεία δύο υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Δίωξης, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή των Ιωαννίνων, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες κι έπειτα από έρευνα βρήκαν 11 συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 44 κιλά κάνναβης.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ποσότητα της κάνναβης θα κατέληγε στην Ηλεία, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποδέκτη των ναρκωτικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM