Διαμαρτυρία προσφύγων έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα

Διαμαρτυρία προσφύγων έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Περίπου 100 πρόσφυγες και μετανάστες πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, ζητώντας άσυλο και διαμαρτυρόμενοι για τους περιορισμούς που έχει θέσει η Γερμανία στον αριθμό των ατόμων που μεταφέρονται στη χώρα για οικογενειακή επανένωση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πρόσφυγες και μετανάστες, που, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένουν κυρίως στις δομές της Ριτσώνας και του Σκαραμαγκά, κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα, όπως «Όχι στους γερμανικούς νόμους που εμποδίζουν την επανένωση», «Θέλουμε να φύγουμε», «Περιμένουμε αρκετά».

Διαμαρτυρία προσφύγων έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Την είσοδο στην πρεσβεία είχαν αποκλείσει αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων εισήλθε στην πρεσβεία και επέδωσε σχετικό ψήφισμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM