Έγκλημα στον Λαγανά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας στους 8 συλληφθέντες

Έγκλημα στον Λαγανά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας στους 8 συλληφθέντες Facebook Twitter
φωτό: imerazante.gr
1

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της άσκησης ποινικής δίωξης στους 8 συλληφθέντες για τον θάνατο του άτυχου 23χρονου Bakari Henderson, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, η εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017, όταν και θα επιστρέψουν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας των κατηγορουμένων στο Δικαστικό Μέγαρο, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η αστυνομία είχε αποκλείσει την οδό Τερτσέτη, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου, ο δικηγόρος του 34χρονου ημεδαπού δήλωσε στο imerazante.gr: «O πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πριν αρχίσουμε τα "ζώα", τα "εμετός" και τα "θάνατος" ας θυμηθούμε τους αστέρες του ...MMA, του WWA, τους καταπληκτικούς body builders, τους "δυνατούς", τα "ντούκια", τα "θηρία"... Και κυρίως μην ξεχάσουμε το μίσος που αποτελεί κώδικα επιβίωσης στις κοινωνίες των καννιβάλων που ζούμε!!!Θα ξεχαστεί κι αυτό...