Στο Σύνταγμα κορυφώνονται οι αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις την ώρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου

Στο Σύνταγμα κορυφώνονται οι αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις την ώρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Μπροστά από τη Βουλή δίνουν και πάλι ραντεβού απόψε οι διαδηλωτές καθώς σήμερα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο.

Απεργιακές κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα, λίγο πριν αρχίσει η ψήφιση των μέτρων στην Ολομέλεια.

Στις 10:00 το πρωί οι συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κοτζιά, ενώ στη μία 1 μετά το μεσημέρι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.


Στις 18.30 το απόγευμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν σε συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και στις 7 το απόγευμα το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Στο συλλαλητήριο θα δώσουν το παρών και οι επιστημονικοί φορείς.


Την ίδια ώρα, στις 7, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βραδύ ενώ κανονικά θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ, τα τρένα του ΟΣΕ και προαστιακός.

  

Στο μεταξύ, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην άνοδο του Κηφισού από την αρχή της, στην κάθοδο από γέφυρα Λυκόβρυσης, στην παραλιακή προς τον Πειραιά στο ύψος του Αλίμου και στο ύψος της Καλλιθέας καθώς και στην λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι προς τον Ασπρόπυργο εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου από τη βροχόπτωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM