Οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο: Μάνα και γιος πυρπολήθηκαν για να αυτοκτονήσουν μαζί

Οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο: Μάνα και γιος πυρπολήθηκαν για να αυτοκτονήσουν μαζί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Σιταριά του Δήμου του Διδυμότειχου, όπου ένας 56χρονος πυρπολήθηκε μαζί την 81χρονη μητέρα του με σκοπό να θέσουν τέλος στην ζωή τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, γιος και μητέρα διέμεναν μόνοι τους, καθώς ο πρώτος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία ο 56χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο γιος έκανε γνωστή την πρόθεσή του στην ηλικιωμένη μητέρα, η οποία ήταν κλινήρης και τυφλή, εκείνη του ζήτησε να «την πάρει μαζί του» για να μη μείνει μόνη.

Ο γιος περιλούστηκε με βενζίνη και περιέλουσε και τη μητέρα του, προσπαθώντας όμως στη συνέχεια να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δύο.

Η φωτιά είχε σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμότειχου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο γιος που φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η μητέρα, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων της, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και εξέπνευσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM