Οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο: Μάνα και γιος πυρπολήθηκαν για να αυτοκτονήσουν μαζί

Οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο: Μάνα και γιος πυρπολήθηκαν για να αυτοκτονήσουν μαζί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Σιταριά του Δήμου του Διδυμότειχου, όπου ένας 56χρονος πυρπολήθηκε μαζί την 81χρονη μητέρα του με σκοπό να θέσουν τέλος στην ζωή τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, γιος και μητέρα διέμεναν μόνοι τους, καθώς ο πρώτος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία ο 56χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο γιος έκανε γνωστή την πρόθεσή του στην ηλικιωμένη μητέρα, η οποία ήταν κλινήρης και τυφλή, εκείνη του ζήτησε να «την πάρει μαζί του» για να μη μείνει μόνη.

Ο γιος περιλούστηκε με βενζίνη και περιέλουσε και τη μητέρα του, προσπαθώντας όμως στη συνέχεια να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δύο.

Η φωτιά είχε σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμότειχου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο γιος που φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η μητέρα, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων της, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και εξέπνευσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM