Πέθανε ο συνιδιοκτήτης του μπαρ Galaxy

Πέθανε ο συνιδιοκτήτης του μπαρ Galaxy Facebook Twitter
Ο κύριος Τζίμης πίσω απ΄τη μπάρα
0

Πέθανε χθες στην Αθήνα, μια θρυλική μορφή των παραδοσιακών μπαρ, ο Τζίμης Αλαμπάνος, συνιδιοκτήτης του μπαρ Galaxy της Σταδίου. 

Την είδηση μας μετέφερε ο αδελφός του Γιάννης, το μεσημέρι.

Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει την πρωινή βάρδια -έτσι ήταν λιγότερο γνωστός στα νεότερα κοινά που επισκέπτονται το Galaxy τα βράδια. Παλιότερα κρατούσε πολλά βράδια το μαγαζί -πληθωρικός, γελαστός, ευγενέστατος.. από μια στόφα μπάρμεν που έχει εκλείψει.

Χάρη και σε αυτόν, το ιστορικό μπαρ που ξεκίνησε την πορεία του από την στοά της οδού Σταδίου 5, για να μεταφερθεί αργότερα, πανομοιότυπο, εκεί που βρίσκεται σήμερα, έγινε ένα μπαρ αναφοράς, σταθερό και αναλλοίωτο στις μόδες, ποτάδικο με ατμόσφαιρα μοναδική.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στου Ζωγράφου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM