Θεσσαλονίκη: Νεκρός ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με φορτηγό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)
0

Ένας ποδηλάτης τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο, στο ρεύμα προς Έδεσσα, και ερευνάται από την Αστυνομία.

Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες και κινείτο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο ρεύμα προς Χαλκιδική, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη σε παράδρομο. 

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας εκ των επιβατών, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας διεξάγονται έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Inititiative 2026: Σημαντικές προσωπικότητες και φωνές που αξίζει να ακούσεις

Ελλάδα / Upfront 2026: Εξασφάλισε θέση για μια ημέρα γεμάτη σημαντικές φωνές και ιδέες

Η πρωτοβουλία της LiFO και της Tsomokos για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στην Ελλάδα επιστρέφει με μία πλούσια ατζέντα που περιλαμβάνει 50 ομιλητές, 9 ενδιαφέροντα πάνελ και fireside chats που δεν χάνονται.
THE LIFO TEAM