Προχωράει κανονικά η συμφωνία για τη διάσωση της Μαρινόπουλος

Προχωράει κανονικά η συμφωνία για τη διάσωση της Μαρινόπουλος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Τη «διαλυτική αίρεση», η οποία προβλεπόταν από τη συμφωνία εξαγοράς της Μαρινόπουλος Α.Ε. από τον Όμιλο Σκλαβενίτη, ακύρωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών, εξέλιξη που σηματοδοτεί την υπέρβαση ενός ακόμη εμποδίου στην πορεία ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Με βάση τα ισχύοντα χρονοδιαγράμματα και εφ' όσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων μερών που αφορούν στην επιπλέον χρηματοδότηση, υπολογίζεται ότι εντός των επομένων εβδομάδων το δίκτυο των καταστημάτων θα έχει ενσωματωθεί στον όμιλο Σκλαβενίτη.

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε υπό όρους το deal Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM