Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο από τη συγκέντρωση των πυροσβεστών

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο από τη συγκέντρωση των πυροσβεστών Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

 Κλειστές είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το Σύνταγμα έως το Χίλτον και η οδός Ακαδημίας, από το ύψος της Κανάρη, λόγω της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιούν οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, στο Σύνταγμα, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους ή την ανανέωση των συμβάσεών τους.

Η θητεία των 4.000 πυροσβεστών που προσλήφθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012 λήγει αύριο (Πέμπτη) και, όπως τονίζουν, κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, εάν δεν μονιμοποιηθούν οι μισοί, σύμφωνα με το νόμο, και αν δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπολοίπων.

 Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν τώρα πορεία προς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, που βρίσκεται στην οδό Μουρούζη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στο Πέραμα: «400 στρέμματα εύφλεκτων εγκαταστάσεων απείλησαν να τινάξουν στον αέρα όλη την Αττική», ξεσπά ο δήμαρχος

Ελλάδα / Φωτιά στο Πέραμα: «400 στρέμματα εύφλεκτων εγκαταστάσεων απείλησαν να τινάξουν στον αέρα όλη την Αττική», ξεσπά ο δήμαρχος

«Πρέπει επιτέλους να γίνει δεκτό το αίτημά μας να μην υπάρχουν δεξαμενές καυσίμων σε γειτονιές με σχολεία και σπίτια» ανέφερε χαρακτηριστικά
THE LIFO TEAM