Ζάκυνθος: Νεκρός σε τροχαίο 53χρονος Bρετανός

Ζάκυνθος: Νεκρός σε τροχαίο 53χρονος Bρετανός Facebook Twitter
0

Τραγικό τέλος, είχε η βόλτα με το αυτοκίνητο που έκανε ένας 53χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας μαζί με ομοεθνή του, καθώς το αμάξι που οδηγούσε εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού.

 

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο συνοδηγός του οχήματος, ένας 40χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας. Tο τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, στην περιοχή του Βανάτου. Το δυστύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Αλυκών. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM