Κομοτηνή: Για αντίποινα προειδοποιεί η μητέρα του 6χρονου που δολοφονήθηκε

Κομοτηνή: Για αντίποινα προειδοποιεί η μητέρα του 6χρονου που δολοφονήθηκε Facebook Twitter
0

«Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του» λέει στην εφημερίδα Xρόνος η μητέρα του 6χρονου θύματος στραγγαλισμού και βιασμού Μεχμεταλή Σεζάλ από την Κομοτηνή.

Σήμερα στις 15:00 θα πραγματοποιεί η κηδεία του θύματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας, η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Θράκης αίτιο θανάτου του Μεχμεταλή Σεζάλ φαίνεται πως είναι ο στραγγαλισμός.

Κομοτηνή: Για αντίποινα προειδοποιεί η μητέρα του 6χρονου που δολοφονήθηκε Facebook Twitter

Συγκεκριμένα, στο σώμα του 6χρονου εντοπίστηκαν εκδορές σε τραχηλική χώρα (περιοχή του λαιμού) και στο πρόσωπο, που προδίδουν ότι ο φερόμενος ως δράστης με το ένα χέρι έπνιξε τον 6χρονο και με το άλλο έκλεισε το στόμα και τη μύτη του, προκειμένου να σιγάσει. Επίσης, τα ευρήματα αποδεικνύουν άγριο βιασμό εις βάρος του 6χρονου.

Επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν ότι δράστης της δολοφονικής ενέργειας  είναι επίσης κωφός και είχε κρύψει το άψυχο σώμα του παιδιού πίσω από θάμνο στην αυλή του εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ