Τεράστιο έλλειμμα ύψους 61 εκατ. ευρώ στη ΣΤΑΣΥ

Τεράστιο έλλειμμα ύψους 61 εκατ. ευρώ στη ΣΤΑΣΥ Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Τεράστιο έλλειμμα ύψους 61 εκατομμυρίων ευρώ εκτιμάται ότι θα εμφανίσει η ΣΤΑΣΥ το 2017.

Αυτό προκύπτει από τον προϋπολογισμό της εταιρείας που διαχειρίζεται τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ) για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της εταιρείας, το σύνολο εσόδων εκμετάλλευσης αναμένεται να φτάσει τα 126,2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το σύνολο εξόδων θα ανέλθει στα 187,3 εκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι και για το 2016 η εταιρεία εκτιμά ότι θα καταγράψει ζημιές της τάξεως των 32,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός της προέβλεπε κέρδη 2,5 εκατ. ευρώ.

Κρίσιμο ρόλο στην πορεία των οικονομικών όλων των συγκοινωνιακών φορέων έχει παίξει η εισιτηριοδιαφυγή, η οποία εκτιμάται ότι έχει αυξηθεί σημαντικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM