Μόνο εάν η συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, γίνει το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, μόνο τότε θα αναστείλουν την επίσχεση εργασίας που αποφάσισαν να ξεκινήσουν από αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης, ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε το σωματείο στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του.


Λίγο πριν τις 13.00, με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας, ξεκίνησε τελικά και είναι σε εξέλιξη η συνάντηση της αντιπροσωπείας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο ενημερώνουν για την απόφασή τους. «Δεν θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη να συναντηθούν οι δύο πλευρές» είπε ο κ. Τσερμενίδης, αναφερόμενος στη συνάντηση των εκπροσώπων φορέων με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

 

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την προεκταμίευση της αντισταθμιστικής του Δεκεμβρίου για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για τον μήνα Σεπτέμβριο. «Πρέπει να δοθεί οριστική και μόνιμη λύση για το θέμα του ΟΑΣΘ, αφού τα μέτρα αυτά δεν είναι ικανά πλέον να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων» τόνισε.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr