Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για την κατάσταση του Θάνου Πλεύρη

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για την κατάσταση του Θάνου Πλεύρη Facebook Twitter
3

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θανάση Πλεύρη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα το αθηναϊκό πρακτορείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.


Όπως έγινε γνωστό η επέμβαση που είχε ως στόχο να καθαρίσει τη μολυσμένη περιοχή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου, όπου συνεχίζουν την αγωγή οι θεράποντες ιατροί.


Ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του πρώην βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιου Πλεύρη εξέδωσε απόψε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης.

Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.

Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Οσο γινεται καταχρηση αντιβιοτικων τοσο θα θρηνουμε θυματα απο ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις. Δυστυχως οι προβλεψεις των ειδικων ειναι πολυ δυσοιωνες.
Βρε τον καημενο τον Θανο Πλευρη....Κοιτα τι επαθε ο ανθρωπος απο μια εγχειρηση φαινομενικα εντελως ακινδυνη .Αλλα αυτες οι ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις ειναι πολυ ατιμο πραγμα.Και την επαθε και σε δημοσιο νοσοκομειο,και ας ειναι και "επωνυμος"...Ευχομαι συντομη και πληρη αποκατασταση της υγειας του και να ξεπερασει αυτη την περιπετεια χωρις καμμια επιπτωση.Ευτυχως ειναι νεος ανθρωπος και σιγουρα ο οργανισμος του θα εχει μεγαλυτερες αντοχες απο οτι εμας των μεγαλυτερων.Τι να πεις,τελικα...Μακρυα απο την κακια την ωρα....