Άντρας έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

Άντρας έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» Facebook Twitter
0

Σοκ υπέστησαν σήμερα το πρωί εργαζόμενοι και ασθενείς του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», οι οποίοι είδαν να πέφτει στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου ένας ηλικιωμένος άντρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνθρωπος βρέθηκε στο κενό είτε όταν πήγε να καθίσει σε μισάνοιχτο παράθυρο, είτε όταν πήγε να ακουμπήσει σε ένα από τα τζάμια του κτιρίου και αυτό κατέρρευσε.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία του άντρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί ενώ όπως έγινε γνωστό στις τσέπες του βρέθηκαν μόνο €20.

Επιπλέον και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει διαπιστωθεί εάν συνόδευε κάποιον στο νοσοκομείο (σ.σ. στον 5ο όροφο που βρισκόταν είναι μαιευτική και γυναικολογική κλινική), με τους αστυνομικούς να ερευνούν εάν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM