Νεκρός θεατής στο ράλι ΔΕΘ - Αγωνιστικό όχημα βγήκε εκτός πορείας και τον παρέσυρε

Νεκρός θεατής στο ράλι ΔΕΘ - Αγωνιστικό όχημα βγήκε εκτός πορείας και τον παρέσυρε Facebook Twitter
1

Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια του 49ου ράλι ΔΕΘ, στην παλιά επαρχιακή οδό Παλαιοκάστρου - Πολυγύρου.

Ο 47χρονος άνδρας που παρακολουθούσε τον αγώνα έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετείχε στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος οδηγός του αγωνιστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε τον θεατή και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος συνοδηγός. Ο συνοδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου και ο οδηγός συνελήφθη.

Νεκρός θεατής στο ράλι ΔΕΘ - Αγωνιστικό όχημα βγήκε εκτός πορείας και τον παρέσυρε Facebook Twitter


Την προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.


Μετά από το τραγικό περιστατικό ο αγώνας ακυρώθηκε και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε κανονική πορεία επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.


Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο. Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.

Με τις πληροφορίες του voria.gr και του ΑΠΕ/ΜΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM