Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τα 57.313 ευρώ ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τα 57.313 ευρώ ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του Παιδιού Facebook Twitter
11

Η Κλέλια Χατζηιωάννου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, κατέβαλε σήμερα τα χρήματα για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ΜΚΟ είχε κληθεί να καταβάλει το πόσο των 57.313,31 ευρώ, καθώς η κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε το πλαίσιο απαλλαγής του ιδρύματος από την πληρωμή του φόρου.

Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τις οφειλές, όπως ανακοινώθηκε από το Χαμογελο του Παιδιού.

«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου

Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ.

''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της», έγραψε σε ποστ του η ΜΚΟ στο Facebook.

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Τους έχω ικανούς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να βγουν και να πανηγυρίσουν πως ούτε τα χάρισαν , πήραν και τα χρηματα, χτύπησαν και τους εφοπλιστές.Όπως περίπου κάναν και με τις τηλεοπτικές άδειες.
Ενα μεγαλο μπραβο για αυτη την δωρεα, μονο καλα λογια μπορει να πει καποιος γι αυτη την κινηση!Ντροπη για αλλη φορα σε ολους οσους κυβερνανε που αντι να ευγνωμωνουν που υπαρχουν τετοια ιδρυματα και να κανουν οτι μπορουν για να τα βοηθησουν, εχουν την απαιτηση να πληρωσουν παραλογους φορους.