Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από βαρυποινίτη έπεσε ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από βαρυποινίτη έπεσε ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
4

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στην πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν. Τότε, ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του και άρχισε να τον χτυπά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρόντες στο επεισόδιο ήταν αρκετά σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν αντέδρασαν έγκαιρα, καθώς ο πρώην υπουργός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα, το περιστατικό φέρεται να είδαν ακόμα ένας γνωστός ποινικολόγος, αλλά και ο Νίκος Ρωμανός.

Ο 77χρονος πρώην υπουργός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού καταστήματος, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν σφοδρότατα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM