Κρήτη: Τζετ σκι έπεσε πάνω σε τουριστικό σκάφος

Κρήτη: Τζετ σκι έπεσε πάνω σε τουριστικό σκάφος Facebook Twitter
0

Τζετ σκι έπεσε πάνω σε τουριστικό σκάφος το απόγευμα της Κυριακής με συνέπεια να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες του ταχύπλοου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, οι τραυματίες από την πρόσκρουση στο  Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΠΛΑΚ ΡΟΟΥΖ'' , στην θαλάσσια περιοχή της Σταλίδας, είναι ο 51χρονος χειριστής και ο 26χρονος συνεπιβάτης  στο τζετ σκι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο λιμένα Χερσονήσου και από εκεί διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύονται.

Το πλοίο ''ΜΠΛΑΚ ΡΟΟΥΖ'' το οποίο εκτελούσε περιηγητικό πλου, κατέπλευσε στο λιμένα Χερσονήσου όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι ενενήντα τρεις (93) επιβάτες, ενώ κατόπιν επιθεώρησης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, διαπιστώθηκαν εκδορές περίπου στο μέσο της δεξιάς πλευράς του.

Από το Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΜΠΛΑΚ ΡΟΟΥΖ'' μέχρι προσκομίσεως σχετικού βεβαιωτικού αποκατάστασης ζημιάς από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM