Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Χαΐτογλου

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Χαΐτογλου Facebook Twitter
0

Σε ηλικία 62 ετών άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου.


Ο Αλέξανδρος Χαϊτογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν τον όμιλο εταιρειών Χαΐτογλου.


Πρόκειται για έναν από τους πιο σηματικούς ομίλους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον γνωστό «Μακεδονικό Χαλβά».

Το Δεκέμβριο του 1995 η απαγωγή του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή λύτρων 260 εκατ. δραχμών. Από τότε απέφευγε επιμελώς τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφήσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM