Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο λίγο πριν την άφιξη Πούτιν

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο λίγο πριν την άφιξη Πούτιν Facebook Twitter
0

Τέσσερα περιστατικά παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο ανατολικό Αιγαίο, λίγες ώρες πριν την υποδοχή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν στις 13:45 πάνω από τη νησίδα Ανθρωποφάγοι, ενώ ακολούθησαν πτήσεις από ακόμη δύο αεροσκάφη στην ίδια νησίδα στις 13:48, καθώς και πάνω από το Αγαθονήσι, δύο και πέντε λεπτά αργότερα.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αεροσκάφη της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM