Παρατείνουν την αποχή τους οι δικηγόροι της Αθήνας

Παρατείνουν την αποχή τους οι δικηγόροι της Αθήνας Facebook Twitter
0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε την συνέχιση της αποχής μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 30.5.2016, με το ίδιο πλαίσιο, και διέκοψε τις εργασίες του για την προσεχή Πέμπτη 26.5.2016.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αύριο, 24 Μάιου 2016, συνεχίζεται η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων που έχει αποφασίσει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ενώ θα συνέλθει και η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για να λάβει αποφάσεις για το ζήτημα της πανελλαδικής αποχής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM