Πατριάρχης Κύριλλος: ''Οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλόφιλων είναι ένδειξη της Αποκάλυψης''

Πατριάρχης Κύριλλος: ''Οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλόφιλων είναι ένδειξη της Αποκάλυψης'' Facebook Twitter
14

Ο πατριάρχης της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας δήλωσε σήμερα ότι η νομική αναγνώριση του γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη ένδειξη της Αποκάλυψης. . . Σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιλέγουν την οδό της αυτοκαταστροφής», φέρεται να είπε ο πατριάρχης Κύριλλος απευθυνόμενος σε πιστούς στον καθεδρικό ναό Καζάν, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax ο πατριάρχης είπε ανάμεσα σε άλλα ότι υποστηρίζει την απαγόρευση της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» που επικυρώθηκε ως νόμος από τον Πούτιν.

14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

14 σχόλια
"Αποκάλυψη" θα ονομάζαμε αν βρίσκαμε εγκέφαλο μέσα στο άδειο σας κεφάλι.Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις για το θέμα,αλλά να επικαλείσαι τέτοιες αόρατες φοβικές ανοησίες καταντάς απλά ανύπαρκτος.Τέτοιες βλακώδεις απειλές κρατείστε τις για τον εαυτό σας και για όσους χάνους σας πιστευούν.
O νέος χιτλερισμός αναπτύσσεται στη Ρωσία. Ο Πούτιν δεν κυνηγά εβραίους, αλλά ομοφυλόφιλους. Τον 21ο αιώνα συμπλέει με τη φιλοσοφία του Αφγανιστάν και του Σουδάν. Μόνο που αυτός έχει χρήμα, εξουσία και πολλή δύναμη. Όπως ο Χίτλερ. Και ο Κύριλος στο πλάι του. Αυτά είναι κακές ενδείξεις και πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια θα έχουμε άσχημες ιστορίες μ'αυτούς τους "καθαρούς" χριστιανούς.
Yπουργοί (Υπ. Εξ. Γερμανίας) και Πρωθυπουργοί (Βέλγιο) μέσα στην Ευρωζώνη είναι παντρεμένοι με άντρες κι εδώ έχουμε την Ελληνική Καθυστέρηση, εκπεφρασμένη από τον Παναγιώταρο, να αποκαλεί "κυρία" το Γερμανό Υπ. Εξ. από το Βήμα της Βουλής. Όλη η χρεοκοπία συμπυκνωμένη. Ορισμένοι, συνήθως εθνικιστικοί και εκκλησιαστικοί κύκλοι, θεωρούν "Πατρίδα" μόνο αυτό που έχουν μέσα στο μυαλό τους οι ίδιοι και ακόμα χειρότερα, "ανθρωπότητα". Όμως στον προηγμένο κόσμο φαίνεται ότι η ανθρωπότητα γυρνά θαρρετά σελίδα. Οι άνθρωποι μπορούν, όσοι το επιθυμούν, όχι απλά να συμβιώνουν με ασφάλεια και με υποχρέωση της Πολιτείας να τους προστατεύει, όσο μπορεί, από το έγκλημα, στο οποίο είναι προδιατεθειμένοι αποδεδειγμένα με μελέτες οι υπερσυντηρητικοί και υπερθρησκευόμενοι, αλλά να αναγνωρίζεται νομικά η σχέση τους και να απολαμβάνουν τα έννομα αγαθά του εγγυτέρου συγγενούς. Σε πολλές χώρες μεγαλώνουν παιδιά, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως κάποτε οι άνθρωποι πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη, ή ότι η ομοφυλοφιλία απαντάται μόνο στον άνθρωπο, αυτά έχουν από μακρού χρόνου αναθεωρηθεί από τη γνώση, έτσι και στην περίπτωση αυτή μπορούν να δουν αυτό που συμβαίνει. Όσο κι αν οι "προηγμένες" χώρες είναι λιγότερες από τις τριτοκοσμικές και τις θεσμικά καθυστερημένες, παρ' όλα αυτά όταν λες ότι ο ομοφυλόφιλος είναι χειρότερος από ζώο, ότι είναι ανίκανος για κάθε σοβαρή εργασία, και διάφορα τέτοια, η δύναμη της απόρριψης από το "όπερ έδει δείξαι" του προηγμένου κόσμου, είναι ισχυρότερη.Σε ό,τι αφορά τη διακίνηση αυτών των σοβαρών και ιαματικών ιδεών (στη Ρωσία υπάρχει πολύ ομοφοβικό έγκλημα. Υπάρχει και στη Δύση, αλλά εκεί τουλάχιστον ξέρεις ότι η Πολιτεία θα σταθεί απέναντι στο έγκλημα και δε θα το εναγκαλίζεται): Χιλιάδες νέοι ομοφυλόφιλοι δηλητηριάζονται από το μίσος της κοινωνίας και την απελπισία. Γι' αυτούς τους νέους, πρέπει να ακουστούν λόγια ελπίδας. Που είναι και αληθινά. Ο Κύριλλος θέλει να φιμώσει αυτά τα λόγια. Να μην έχουν από πουθενά ελπίδα. Με την ανόητη επιδίωξη να τους πειθαναγκάσει σε μια τύποις ετεροφυλοφιλική ζωή.
Δεν φταίει κανείς άλλος. Τα πρόβατα που τους φιλάνε και τα χέρια φταίνε. Ο Πούτιν με τον Κύριλλο είναι οι μπροστάρηδες του νεο-σκοταδισμού στη Δύση (αν συμπεριλάβουμε τη Ρωσία, ή έστω το "ευρωπαϊκό" τμήμα της, στη Δύση).
Εγω δεν βλεπω καμια βιβλικη αποκαλυψη, αλλα την μεγαλη αποκαλυψη του αληθινου προσωπου καποιου που τολμα να καταδικαζει καποιους αλλους χωρις λογο, και μετα εχει το θρασος να λεει οτι διδασκει την θρησκεια της αγαπης!!! Ενας μεγαλος λογος γιατι στην Ρωσσια θα αργισουν λιγακι τα gay δικαιωματα. Το ιδιο και σε ολες τις αλλες χωρες που αφηνουν "πανσοφους πνευματικους" να καθοδηγουν και να συμβουλευουν τον κοσμο.
> «Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη ένδειξη της Αποκάλυψης…Άμα είναι να έρθει η Αποκάλυψη, δε γίνεται να τη σταματήσουμε. Αφού υπάρχει προφητεία ότι θα γίνει. Πώς ο άνθρωπος θ’ ακυρώσει τη θεϊκή βούληση; Γίνονται τέτοια πράγματα; Ας έρθει λοιπόν η Αποκάλυψη, να τελειώνουμε.