Time: 70 εκατομμύρια χρήστες από 200 χώρες συμπαραστάθηκαν στο Παρίσι μέσω Instagram

Time: 70 εκατομμύρια χρήστες από 200 χώρες συμπαραστάθηκαν στο Παρίσι μέσω Instagram Facebook Twitter
0

Στο 24ωρο που ακολούθησε την πολλαπλή, πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, πάνω από 70 εκταμμύρια χρήστες χρησιμοποίησαν το Instagram για να επικοινωνήσουν αλλά κυρίως για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στη δοκιμαζόμενη πόλη, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Time.

Συνολικά, καταγράφησαν 430 εκατομμύρια αναρήσεις, likes και σχόλια από 200 χώρες στο κοινωνικό δίκτυο με τα 400 εκατομμύρα χρήστες παγκοσμίως, ενώ σε αυτό έπαιξε ρόλο και η άμεση ανάρτηση του λογοτύπου Peace for Paris του καλλιτέχνη Jean Jullien από τον επίσημο λογαριασμό του Instagram με τα πάνω από 114 εκατομμύρια followers.

Αντίστοιχη απήχηση σύμφωνα με το δημοσίευμα είχαν και τα hashtags στο Instagram, με δημοφιλέστερα τα: #prayforparis #paris #jesuisparis #france #prayersforparis #peace #pray #prayfortheworld #love #peaceforparis, ενω το κοινό του χρησιμοποίησε εκτενώς και emoji με κορυφαία αυτά που απεικονίζουν  τη γαλλική σημαία, τα ενωμένα χέρια που προσεύχονται και μια ραγισμένη καρδιά.  

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακαλύφθηκε νέος δυνητικά κατοικήσιμος πλανήτης μεγέθους Γης 146 έτη φωτός μακριά

Τech & Science / Ανακαλύφθηκε νέος δυνητικά κατοικήσιμος πλανήτης στο μέγεθος της Γης, 146 έτη φωτός μακριά

Ωστόσο το άστρο του πλανήτη HD 137010 b, είναι πιο ψυχρό και λιγότερο φωτεινό από τον Ήλιο, γεγονός που σημαίνει ότι η θερμοκρασία στην επιφάνεια του μπορεί να πέφτει κάτω από τους -70 βαθμούς Κελσίου
THE LIFO TEAM