Το YouTube κυκλοφόρησε συνδρομητική εφαρμογή streaming μουσικής

Το YouTube κυκλοφόρησε συνδρομητική εφαρμογή streaming μουσικής Facebook Twitter
0

Με μια σύντομη ανακοίνωση στο επίσημο blog του, το YouTube ανήγγειλε προ ολίγου την κυκλοφορία του YouTube Music λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της συνδρομητικής βερσιόν του, YouTube Red, που προβάλει βίντεο χωρίς διαφημίσεις.

Όπως εκτιμούν αναλυτές της αγοράς, πρόκειται για μια πολύ σημαντική και φιλόδοξη συνδρομητική εφαρμoγή streaming μουσικής, στα πρότυπα του Spotify και του Apple Music, που εκμεταλλεύεται την τεράστια βάση μουσικού περιεχομένου αλλά και την κυρίαρχη θέση του YouTube, για να στριμάρει μουσική επί πληρωμή, στις mobile συσκευές μας. Γεγονός που ήδη έχει προκαλέσει ανησυχία σε ανταγωνιστές όπως το Spotify, το Apple Music κ.α.

Το YouTube κυκλοφόρησε συνδρομητική εφαρμογή streaming μουσικής Facebook Twitter

Η νέα υπηρεσία που προς το παρόν θα είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες εντός των ΗΠΑ, έως ότου κυκλοφορήσει παγκοσμίως, παρέχει πρόσβαση στον μεγαλύτερο μουσικό κατάλογο του κόσμου, και παίζει ασταμάτητα μουσική ανάλογη με το είδος που επέλεξε ο χρήστης, ενώ εκτός από την δημιουργία playlists και την αναπαραγωγή albums, δίνει την δυνατότητα και κατεβάσματος τραγουδιών για offline ακρόαση. 

Η εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν για iOS και Android συσκευές, θα επιτρέπει την δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της για 14 ημέρες, ενώ δεν αναφέρεται το ακριβές ποσό της συνδρομής.

Δείτε το promo βίντεο της νέας εφαρμογής:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM