H Google αναβάθμισε την εφαρμογή του YouTube

H Google αναβάθμισε την εφαρμογή του YouTube Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, η εφαρμογή YouTube για smartphones ανανεώθηκε λανσάροντας αρκετές αξιοσημείωτες αλλαγές όπως την προσθήκη τριών νέων ενοτήτων που κάνουν την πρόσβαση στα αγαπημένα βίντεο, στα κανάλια που έχουμε εγγραφεί καθώς και στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μας ακόμα πιο εύκολη. 

Από όλες τις νέες παροχές που φέρνει η ανανεωμένη εφαρμογή του YouTube, ίσως η πιο εμφανής, αλλά και καλοδεχούμενη, είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής σε πλήρη οθόνη των κάθετων βίντεο που τραβάμε με το κινητό μας σε όρθια θέση. 

H Google αναβάθμισε την εφαρμογή του YouTube Facebook Twitter

Τέλος, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα φανεί χρήσιμο στους δημιουργούς βίντεο, είναι η ενσωμάτωση μιας παλέτας εργαλείων που επιτρέπουν την επεξεργασία βίντεο εντός του app, όπως μοντάζ και προσθήκη φίλτρων, χωρίς τη χρήση εξωτερικού software.

H Google αναβάθμισε την εφαρμογή του YouTube Facebook Twitter

Η ανανεωμένη εφαρμογή του YouTube, είναι πλέον διαθέσιμη από σήμερα, Παρασκευή, τόσο για συσκευές με λειτουργικό iOS όσο και για Android.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM