H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music

H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music Facebook Twitter
0

H Apple εξέδωσε προ ολίγου μια νέα βερσιόν του λειτουργικού της (iOS 8.4) η οποία περιλαμβάνει και την ολοκαίνουρια υπηρεσία της Apple Music. Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία streaming μουσικής η οποία πρόκειται να ανταγωνιστεί εδραιωμένους παίκτες όπως το Spotify κ.α.

 

Η νέα υπηρεσία που εγκαθίσταται στο iPhone και το iPad μαζί με την αναβάθμιση λογισμικού, και έρχεται και για desktop εκδόσεις με την εγκατάσταση της αναβάθμισης του iTunes, θα συνοδεύεται από το μουσικό ραδιόφωνο Beats 1 και το κοινωνικό δίκτυο Connect.

H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music Facebook Twitter

H νέα υπηρεσία της Apple θα διατίθεται δωρεάν για μια περίοδο 3 μηνών, ενώ με το πέρας της περιόδου, όσοι χρήστες επιλέξουν να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στον πλήρη μουσικό κατάλογο της Apple θα κληθούν να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή 6,99 €, ενώ η αντίστοιχη οικογενειακή συνδρομή ανέρχεται στα 10,99 € και ισχύει μέχρι και για 6 μέλη.

Η χρήση της υπηρεσίας εκτός από την υπάρχουσα συλλογή μουσικών κομματιών που διαθέτετε στο cloud, προσφέρει πρόσβαση και στον κατάλογο της Apple που αριθμεί συνολικά 30 και πλέον εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.

 

Αυτό που κάνει την υπηρεσία Apple Music, αλλά και του online ραδιοφώνου Beats 1, να ξεχωρίζει είναι ότι η επιλογή των κομματιών δεν γίνεται από κάποιο αλγόριθμο αλλά από μουσικούς επιμελητές. Γεγονός που κάνει τη χρήση της ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και "ζωντανή".

H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music Facebook Twitter

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε μεταξύ της Apple και της γνωστής σούπερ σταρ Taylor Swift, τελικά ο κατάλογις με τα albums της μεταξύ των οποίων και το '1989' θα είναι τελικά διαθέσιμα στο Apple Music, ενώ το Beats 1, θα φιλοξενήσει αύριο Τετάρτη, την πρώτη του συνέντευξη με τον EMINEM.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ SHENZOU 23

Τech & Science / Πειράματα με έμβρυα και καλλιέργειες ρυζιού στο διάστημα: Τι θα δοκιμάσει η Κίνα στην αποστολή Shenzhou-23

Η αποστολή προς τον διαστημικό σταθμό Tiangong περιλαμβάνει περισσότερα από 100 πειράματα, ενώ ένας από τους αστροναύτες θα παραμείνει σε τροχιά για έναν χρόνο
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
Μια startup του Πίτερ Θίελ θέλει να βάζει τους δημοσιογράφους σε «δίκη» με τεχνητή νοημοσύνη

Τech & Science / Μια startup του Πίτερ Θίελ θέλει να βάζει τους δημοσιογράφους σε «δίκη» με τεχνητή νοημοσύνη

Το Objection υπόσχεται να ελέγχει δημοσιεύματα με τεχνητή νοημοσύνη και χρεώνει από 2.000 δολάρια για κάθε αμφισβήτηση. Οι επικριτές του βλέπουν ένα νέο εργαλείο πίεσης απέναντι σε ρεπόρτερ, εμπιστευτικές πηγές και ερευνητική δημοσιογραφία.
THE LIFO TEAM
INSTAGRAM INSTANTS

Τech & Science / Instagram Instants: Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία της πλατφόρμας

Το Instagram λάνσαρε παγκοσμίως τη νέα λειτουργία, επιχειρώντας να επιστρέψει στην πιο αυθόρμητη κοινοποίηση φωτογραφιών, με περιεχόμενο που εξαφανίζεται και θυμίζει εφαρμογές όπως το BeReal και το Snapchat
THE LIFO TEAM
Η Oprah έβαλε το Claude να ρωτήσει τον δημιουργό του γιατί χτίζει μια AI που φοβάται ο ίδιος

Τech & Science / Η Oprah έβαλε το Claude να ρωτήσει τον δημιουργό του γιατί χτίζει μια AI που φοβάται ο ίδιος

Από τα παιδιά που μιλούν κρυφά με chatbots μέχρι το Πεντάγωνο και ένα νέο μοντέλο που «μοιάζει με όπλο», οι ιδρυτές της Anthropic εξήγησαν στην Oprah γιατί η AI δεν είναι πια απλώς εργαλείο, αλλά ζήτημα εμπιστοσύνης.
THE LIFO TEAM