Τέλος στο όριο των 140 χαρακτήρων στα DMs βάζει το Twitter

Τέλος στο όριο των 140 χαρακτήρων στα DMs βάζει το Twitter Facebook Twitter
1

Με ένα post στο επίσημο blog για προγραμματιστές, το Twitter ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ανεβάσει το όριο των χαρακτήρων στα Direct Messages, δηλαδή τα πριβέ μηνύματα που ανταλλάσσουν οι χρήστες, από τους 140 που ισχύει σήμερα στους 10.000 χαρακτήρες. Ενδεικτικά, αναφέρει ο Guardian, το αντίστοιχο όριο χαρακτήρων στο Facebook Messenger, είναι 20.000 χαρακτήρες.

Μέχρι τώρα το όριο των χαρακτήρων στα DMs ήταν ίδιο με αυτό ενός συμβατικού Tweet, δηλαδή 140 χαρακτήρες. Κάτι που δυσχέραινε την ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ των χρηστών της πλατφόρμας.

Η επερχόμενη αλλαγή που θα τεθεί σε εφαρμογή από τον ερχόμενο Ιούλιο, θα κάνει την ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων να μοιάζει περισσότερο με αυτή του Facebook Messenger, όμως δεδομένου του ότι προ μερικών μηνών επιτρέπεται στον καθένα να στέλνει DMs ακόμα και σε χρήστες που δεν κάνει follow, εκφράζεται ο φόβος ότι η εν λόγω υπηρεσία μπορεί να γίνει αντικέιμενο εκμετάλλευσης από spammers.

Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει, πάντως, ο αριθμός χαρακτήρων των 'κανονικών' tweets που είναι εμφανή στα timeline μας, θα παραμείνει στους 140 χαρακτήρες.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ